W Piotrkowie można by kręcić filmy związane z II Wojną Światową. Rozsypujące się kamienice dookoła rynku i wojska polskiego już mamy. Dźwięk bombowca, który codziennie od rana późnej nocy funduje nam SKYVAN z pobliskiego lotniska też już mamy. Pozdejmować reklamy i można kręcić film. Brawo Piotrków.
Prostym ludziom browar za darmo i disco polo a nie tam jakieś samoloty i inne latadła. Aeroklub brawo za dobrą robotę, ludzi było ful mimo pogody w kratkę. Fajnie, że Wam się chce... a malkontenci niech się trzepią dalej ;)
Tak cienko nie było dawno wiele szumu co to ma nie być a co do czego wielkie zero. Szkoda gadać byłem 2 lata temu i się nie umywa nawet ro temu było 100% lepiej teraz totalne dno. Mam nadzieje że za rok nie zabraknie środków na to by przyciągnąć ludzi a tak kicha.
Jeśli ktoś uważa ten Fly Fest za sukces to żyję chyba w innym świecie. Oprócz super występu Jurgisa nie dopatruje się sukcesu. Poza tym w niedziele wieczorem nic nie odbyło się zgodnie z harmonogramem.
Nie dość że na codzień jakiś pajac buczy że skoczkami to jeszcze do tego weekendowy zlot warkoczących starych rupci. A może lepszy byłby zlot balonowy.
A ja pozdrawiam chłopaków, którzy kierowali auta na parkingu. Fajnie zagadywali do ludzi. Chyba tylko to było przemyślane na tym Fly Fest.
A ja pozdrawiam pana który w niedziele wpuszczał samochody na parking bo nawet ci co wystawili tam swoje namioty i mieli identyfikator z napisem obsługa to też chciał od nich pieniądze za wjazd
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!